Study guides

Q: How much money is 80 nickels?

Write your answer...

Submit

Related questions

A nickel is 5 cents so 80 of them are worth 80*5 = 400 cents, or $4.

350 dollars is 7000 nickels.

400 cents, or 4 dollars.

56 nickels is $2.80

How much is 3.6 million nickels in dollars

5 x 16 = 80 cents

There are 20 nickels to a dollar. 117 nickels equal 5 dollars 17 nickels.

70¢

$150,000

4 thousand dollars.

$2 for the nickels (40 nickels) $.50 for the pennies ( 50 pennies)

$2.00

There are 20 nickels in 1 dollar. 4 times 20 is 80. So, there are 80 nickels in 4 dollars.

one dollar

1.85

10 quarters 32 dimes and 17 nickels is $6.55

Twenty nickels = a dollar, forty nickels = two dollars, eleven nickels = fifty-five cents, so your total is two dollars fifty-five cents.

12 x 100/80 ie 15%

A nickel is 5 cents. 29,000 nickels are worth 29000*5 = 145000 cents, or $1450.

A nickel is 5 cents, so 55 nickels = 55*5 = 275 cents, or $2.75

Since each dime is equivalent to two nickels, you need 80 nickels.

13 nickels

$25.65 = 513 x $0.05

One U.S. nickel weighs 5 grams, so 16,000 nickels weigh 80,000 grams, or 80 kilograms (176.37 pounds).

20 nickels = 1 dollar so 500 million nickels = 500 million / 20 = 25 million dollars.